faebook

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Πείραμα

Και φωνάζω το σερβιτόρο. Δύο ωρίτσες το πολύ είχαν περάσει. Είχες πιει δυο ποτάκια―φυσιολογικά πράγματα δηλαδή. Με βλέπεις να πληρώνω. Σηκώνεις εντελώς κ καλά την τσάντα σου να βγάλεις το πορτοφόλι. Σε κοιτάω κ σου λέω: "Ούτε να το σκέφτεσαι". Πας να μου απαντήσεις, "μα όχι, δεν..." κ σε κόβω. "Μην το συζητάς," λεω, "την επόμενη φορά βλέπουμε, αυτά είναι δικά μου." "Όχι, όχι, δεν χρειάζεται..." επιμένεις ενώ έχω ήδη δώσει το πενηντάρικο στο σερβιτόρο κ περιμένω ρέστα.

Μεχρί τώρα αυτή η μικρή, πλην ιερή τελετουργία έχει λάβει χώρα σε όλα τα πρώτα ραντεβού που έχω βγει―ανεξαιρέτως! Παίζω το ρόλο μου με ευλάβια κ χωρίς κανένα παράπονο κ περιμένω να παίξεις κ εσύ το δικό σου. Αλλά νομίζω πως την επόμενη φορά―έτσι για δοκιμή βρε αδερφέ, όταν θα πας να μου ανοίξεις, κ καλά, την τσαντούλα σου, θα σε αφήσω να φτάσεις στο πορτοφόλι, να με κοιτάξεις, να το ανοίξεις, να με ξανακοιτάξεις κ τέλος να πληρώσεις σαν κυρία τα ποτάκια σου. Κ αν έχω κ μεγάλα κέφια, μπορεί να σε αφήσω να πληρώσεις κ τα δικά μου...

Φιλιά.

11 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι γαϊδουριά να πληρώνει μονο ο άντρας... στο πρώτο όμως ραντεβού ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. To post έτσι κ αλλιώς (όπως ξέρεις ήδη) είναι ένα φιλικό πειραγματάκι στη φίλη μου τη NamNamaira που αντί να βγει ραντεβού μαζί μου πάει κ βγαίνει με τον κάθε τυχαίο... Καλά να πάθει λοιπόν :)

      Διαγραφή
  2. Μάλλον δε το πάλεψες πολύ...

    Υ.Γ. Που θα πάει? Θα βαρεθεί κάποια στιγμή τα νούμερα που πάει και πέφτει και θα δεχτεί. Think positive! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως η σχέση μας πρέπει να παραμείνει σαν τους τρεις πρώτους κύκλους στο "Αυτός, αυτή κ τα μυστήρια". Μόλις το επισημοποίησαν στον τέταρτο (κ τελευταίο), όλοι ξέρουμε τι απέγινε... ;)

      Διαγραφή
  3. Εμένα προσωπικά αυτά τα τυπικά με κουράζουν αφόρητα. Ας πληρώσει όποιος έχει περισσότερα. Ή όποιος γουστάρει. Ή και οι δύο τελοσπάντων, μισά-μισά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, δεν έχεις άδικο, αλλά προσωπικά έναν ιπποτισμό θα μου τον επιτρέψεις... τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού. Κ θέλω κ τους θεατρινισμούς αυτούς γιατί γουστάρω.

      Πάντως δεν είναι για να ληφθεί στα σοβαρά το post. Όπως κ όλα τα υπόλοιπα δηλαδή. :)

      Διαγραφή
    2. Ετσι μπράβο!
      Δε μείνανε και πολλά να αναδεικνύουν τον αντρικό ιπποτισμό...
      Ας μη τα ισοπεδώσουμε όλα...

      Υ.Γ Μπορείς να πεις σ'αυτή τη μλκια ότι δεν είμαι ρομποτ? Βαριέμαι να δείχνω ξανά και ξανα διαπιστευτήρια...

      Διαγραφή
    3. Προσοχή, μην παρεξηγηθεί αυτή η συμπεριφορά μου με πραγματικό ιπποτισμό. Είμαι πολύ περήφανος για την απολύτως εγωιστική κοσμοθεωρία μου κ δεν κάνω τίποτα που να μην μου αποφέρει προσωπικό κέρδος―έστω κ σε βάθος χρόνου :)

      Το έβγαλα το αντι-ρομποτικό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι: 1) δεν θα το ξαναβάλω αν υπάρξουν κύματα spam κ 2) ότι έχω πειστεί ότι δεν είσαι ρομπότ απλώς κ μόνο επειδή έτσι λες: http://en.wikipedia.org/wiki/Turing_test

      Διαγραφή
  4. χαχαχα respect! Κύριε Χρήστο, για τη δική σου λεβεντιά θα ρίσκαρα να κεράσω μέχρι και παπατάκια κρεμμύδι, να τα φχαριστηθεί η ψυχή σου, κι ας μου μιλούσες τετ α τετ κανα δυο ώρες.

    Τι να σου κάνω που δε θέλω να λερώσω την αγνή αγάπη που μας συνδέει με απογοητευτικές τυπικές συναναστροφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ πολύ καλά κάνεις. Δεν πρέπει να ρισκάρουμε τον κορεσμό αυτής της συναρπαστικής έντασης που υπάρχει στις διαδυκτιακές συναναστροφές μας!

      Διαγραφή
  5. Αφού λες ότι συμβαίνει μόνο στο πρώτο ρανταβού τότε σιγά το πρόβλημα, διότι είναι μόνο για μια φορά. Αν όμως συμβαίνει και στο δεύτερο, τρίτο κλπ με την ίδια, τότε σκίστηνα την καριόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε, να δω τι θα καταλάβεις.